Musictime In Indonesia

Sasaka Domas

Cianjuran, Degung, Kawih Sunda Kacapian, Kecapi Kawih, Tembang Sunda

Special thanks to: Madrotter-Treasure-Hunt - Bandung

Anjeun IAnjeun I

Mamah Dasimah, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: Whisnu Recording
Anjeun IIAnjeun II

Mamah Dasimah, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: Whisnu Recording
Anjeun IIIAnjeun III

Mamah Dasimah, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: SP Special
Dalingding AsihDalingding Asih

Mamah Dasimah, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: SP Special
Kembang Katresna#7872Kembang Katresna

Mamah Dasimah, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: Hidayat S-1045
Kuring Jeung Anjeun#7873Kuring Jeung Anjeun

Mamah Dasimah, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: SP Records
Malati Leuwi KinantiMalati Leuwi Kinanti

Mamah Dasimah, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: SP Records
Mangsa PadeukeutMangsa Padeukeut

Mamah Dasimah, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: Hidayat S-1014
Ombak LautOmbak Laut

Dewi Pramanik, Diah Tjakratawi, Mamah Dasimah, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: Jugala Recording
RomantikaRomantika

Mamah Dasimah, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: SP Special
Salam TepangSalam Tepang

Mamah Dasimah, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: Nova
Tawis SocaTawis Soca

Mamah Dasimah, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: SP Special
Tembang Sunda Cianjuran#Tembang Sunda Cianjuran

Mamah Dasimah, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: SP Records
Tepang Dina ImpenanTepang Dina Impenan

Mamah Dasimah, Sani Suparni, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: SP Records
Upacara Pangantenan Adat SundaUpacara Pangantenan Adat Sunda

Mamah Dasimah, Sani Hatta, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: Whisnu Spesial
WeningWening

Mamah Dasimah, Sasaka Domas - Didin S. Badjuri

Label: Whisnu Record











Donation PayPal to keep the site alive. Thanks

                                                                                                 © Musictime.nl Chris & Dian & James